izbor predsednika 01На основу члана 31. 32. 34 и члана 40 Статута Спортског савеза општине Петровац на Млави, одржана је Ванредна седница Скупштине Спортског савеза општине Петровац на Млави , у Четвртак 09. 03. 2017. године у Петровцу на Млави.

За Председника Спортског савеза поднета је једна кандидатура од стране Дејана Марковића кога је подржало 27 од 28 Чланице спортског савеза, а на скупштини је било присутно 28 од 35 чланова скупштине што је уједно омогућило и несметан рад и одлучивање скупштине. Чланови скупштине су изабрали Дејана Марковића за новог Председника Спортког савеза Општине петровац на Млави.
Председник Скупштине Дејан Марковић преузео је вођење седнице и захвалио се присутнима на избору и подршци, одао признање претходнику за дугогодишњи рад и обећао да ће покушати да својим ангажовањем допринесе што квалитетнијем раду Савеза на начин како је образложио у свом Програму рада.

Након избора Предсеника приступило се избору управног и надзорног одбора Спортског савеза,председник је предложио Управни одбор у следећем саставу: (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

- Дејан Марковић – председник
- Вања Ђорђевић- члан
-Драган Савић - члан
-Љубица Павловић - члан
-Горан Милановић- члан
-Иван Радосављевић - члан
-Бранислав Петровић члан

Управни одбор је једногласно изабран.

За чланова надзорног одбора предлозени су:
Иван Јефтић
Дејан Рајић
Саша Богосављевић

Надзорни одбор је једногласно изабран


На крају седнице присутни су искористили да честитају Председнику на избору и пожеле му много среће у раду Седница је протекла у свечаној и спортској атмосвери, а Председник се још једном захваио присутнима и пожелео свим још много спортских успеха и најавио одличну и још бољу сарадњу са свим клубовима са територије Општине Петровац на Млави и шире.